tirsdag den 28. februar 2012

Det er vist ved at være på tideFor nogle år siden begyndte jeg på noget medicin som havde den bivirkning, at det gik ind og påvirkede stofskiftet. Som resultat eksploderede min vægt ret kraftigt.

Jeg har ad flere gange forsøgt at tabe mig ved forskellige metoder, men ligemeget har det hjulpet. Så har jeg i en periode været totalt afvisende og ligeglad med vægten, hvilket bestemt ikke hjalp.

Nu er jeg nået til et punkt, hvor jeg VIL finde den talje, som jeg ved er der. Jeg har blandet lidt fra flere slankekure, og kommet frem til et mix af gode råd, som passer til mig. Kosten består blandt andet af dejlig mættende grøntsagssuppe til aftensmad. Oven i det drikker jeg ca. 4 liter vand om dagen.....Det må da virke på et eller andet tidspunkt.

Jeg har ingen vægt i huset, så jeg bliver ikke fristet til at hoppe på den vogn, med at gå op på vægten morgen middag og aften hver eneste dag.

Men det gør så også, at det er sværere at opdage et vægttab. Jeg må mærke efter i tøjet, eller tage et målebånd.

Min mor har været på slankekur siden slutningen af Januar efter Atkins kuren, hvor du ingen kulhydrater må få, men masser af æg, kød og ost. Ældstedatteren har ligeledes været på selvlært kur i næsten et år, og har tabt sig helt gevaldigt. Det er bare så flot med al hendes selvdisciplin.

Jeg har besluttet, at for at jeg skal have en chance, vil jeg ikke være fanatisk med kuren. Ellers bliver det for surt, og jeg ender med at opgive. Jeg kan således godt spise fredagsguf med yngstedatteren den ene gang om måneden hun er her. Eller bage pizzasnegle sammen med hende.

1 kommentar:

  1. Åhhh der ramte du vist lige min dårlige samvittighed..har jo været på kostomlægning længe og har også tabt 8 kilo indtil videre - der er bare ikke sket en disse i flere måneder nu....
    jeg er nok faldet lidt af på og har stille og roligt "glemt" at spise mine grøntsager..hehe...God fornøjelse med projektet og håber du genfinder din talje *s*

    SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar. Det er altid hyggeligt at læse dem.