onsdag den 29. februar 2012

Er de ikke fine ?

 Farverne ser lidt udvasket ud på billedet, men det er den ikke i virkeligheden. Det eneste jeg er lidt ked af her, er at jeg startede med at bruge hvid tråd. Den blev lidt for dominerende.

Det var lidt svært at få fjerene til at blive samme størrelse hele vejen rundt. Så jeg var nød til at markere nogle hjælpe streger.Her har jeg brugt grønne farver. Igen er der for meget lys i billedet, selvom jeg ikke har brugt blitz. Jeg har brugt en anden type hyperquiltning design til denne. Den fremhæver ikke "rygraden" så meget som i den anden prøve, men stadig flot syntes jeg.

Selvom det er billig polyester tråd fra stof 2000, er det rigtig sjovt, at lege med farverne i tråden. Noget jeg slet ikke er vant til. Oppe i mit hoved bruger man tråd for at holde noget sammen, og ikke for at det skal blive set. Og så går jeg bevidst hen og eksperimenterer med sådan et fremmedartet koncept. Hvad går der dog af mig ? :0))))

3 kommentarer:

 1. Hej Camilla.
  Jeg kan kun gentage mig selv.... jeg er vildt imponeret over det du syr om det så er Quiltning eller andet så er det så flot og utroligt gennemført.
  I et tidliger indlæg (som jeg ikke har fået kommenteret) skriver du om at ville tabe dig... Jeg har også prøvet det med at noget medicin fuldstændig har "væltet" mig. Jeg droppede medicinen og begyndte at spise fornuftigt,, og har siden jan 2011 tabt 19 kg (det hjalp så også at det nye medicin jeg fik havde en bivirkning: jeg mistede appetitten), Så jeg krydser fingre for at det lykkedes for dig,
  KH hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for dine ord Hanne. Jeg kan desværre ikke som dig undvære medicinen. Har prøvet, men måtte vende tilbage til at tage det. Flot at du har tabt dig så meget!!

   Slet
 2. Jeg skl love for at du har fået Quilteblod på tanden, det ser flot ud, og er spændende at følge med i.

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar. Det er altid hyggeligt at læse dem.