mandag den 6. februar 2012

Super symaskine tips !!!

Det startede godt ud. Jeg sidder og leger med at sy Feather mønster. Starter med at lave en prøve, hvor jeg tegnede mønsteret op først, for at få fornemmelsen. Dernæst skulle jeg til at sy det i frihånd. Men maskinen er DØD !!!!! Den nægter simpelthen at sy.

Jeg tjekkede diverse ledninger, både strømkablet og ledningen til fodpedalen. Jo alle sad som de skulle. (der var stadig lys i displayet). Så tænkte jeg, okay, det kunne være fodpedalen den var galt med - så jeg slog den fra og ville køre med start/stop knappen. Men nej den var stadig død.

Derfra gik jeg til at tænke, at det måske var BSR trykfoden den var galt med, så jeg skiftede til en almindelig trykfod, men ak - den nægtede stadig at sy. Det eneste jeg kunne var at få nålen op eller ned, men ikke om den ville køre fremad.

Nær læste den store brugsanvisning for fejlfinding, tjekkede deres hjemmeside for mulig hjælp, men jeg fandt bare ikke noget. Jeg købte maskinen for et år siden, med 2 års garanti, så jeg kvitteringen frem, og fandt deres email adresse samt telefonnummer, for så måtte jeg jo krybe til korset og sende maskinen på værksted.

Dybt nedslået går jeg ud i køkkenet for at lave mig en kop kaffe, og sidder og filosoferer lidt over min dumme dumme symaskine. Og lige pludselig for jeg en lys idé..........


Og her kommer så løsningen og mit allerbedste tips til dumme symaskiner -  Sy først når trykfoden er NEDE !!!!!!!!!
DUH hvor føler man sig godt dum.

4 kommentarer:

 1. Ja man bliver tosset når det ikke virker. Så tager jeg en tur på sofaen under et tæppe til ideen kommer til mig

  SvarSlet
 2. Ja man bliver tosset når det ikke virker. Så tager jeg en tur på sofaen under et tæppe til ideen kommer til mig

  SvarSlet
 3. ;-))) Det er bare så nemt at kortslutte over de mest basale ting ved sin symaskine...men godt du skulle lidt væk for at se problemets løsning :-) Fortsat god vind med din quiltning :-)

  SvarSlet
 4. Griner.... Godt jeg har en Pfaff - den fortæller mig AT jeg skal huske at sænke trykfoden ;-))))
  Den er idiotsikret også kaldet "brugervenlig"

  www.charmetroldens.blogspot.com

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar. Det er altid hyggeligt at læse dem.