lørdag den 25. februar 2012

Ny BOM

Før jul tilmeldte jeg mig en BOM der skulle starte op i februar. Den kom så igår. Affairs of the heart.

Den er ikke så stor som det jeg er vant til. Den er kun 62", og så er der en del broderi. Der tror jeg, at jeg er nød til at opstille nogle regler for mig selv. F.eks at jeg ikke starter ny blok op før der er kommet broderi på den gamle. Eller sådan noget.

Ellers ender jeg bare med at applikere alle 36 blokke, og så sidde med alt broderi arbejdet til sidst, og det ved jeg, at så ender det i en bunke, og bliver aldrig færdig.

Med den første pakke fulgte der et stort stykke sort baggrundsstof. Men nu er jeg kommet i tvivl, om der kun er med til de 36 små blokke, eller om der også er med til kanterne. Hmmm. Det må jo bliver opklaret når jeg engang begynder at skære i det.

Mønsteret er i denne bog, som også fulgte med første pakke. Alle i fuld størrelse, så det er jo herligt.Baggrunds stoffet kan ses i baggrunden, og stoffet til selve det applikerede. Med hver pakke følger stof til 3 blokke. Det ser meget professionelt ud sådan som det ligger der. Det kriblede i fingrene da jeg åbnede pakken, for at starte med at klippe i det med det samme. Men det klogeste vil jo helt klart være lige at slå kold vand i blodet og vente. I hvert fald indtil Flower Pots er færdig.

4 kommentarer:

 1. Hold da op, det bliver noget af en udfordring, men jeg har da set, at du mestrer det. Du må komme forbi og lære mig det.

  Jeg kender godt det med at starte på noget nyt, man må virkelig lægge bånd på sig selv for ikke at gå i gang. Derfor har jeg så mange ufoer.

  SvarSlet
 2. åhhhh åh åh hvor er det et smukt mønster....suk suk..er misundelig over du skal i gang med det..sikken farver...det ville pynte gevaldigt på væggen i vores stue :-) Rigtig god fornøjelse med syningen *s*

  SvarSlet
 3. Sikke da en dejlig BOM, hvor får du den fra ??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg får den her fra :
   http://www.stitchinheaven.com/stitchin_heaven_pages/block_of_the_month_programs.asp#affairs

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar. Det er altid hyggeligt at læse dem.