tirsdag den 21. februar 2012

Flere prøvestykker

Helle ville gerne se alle mine prøvestykker, så her kommer de:Nogle af prøverne var lidt nemme, da jeg først havde bevægelsen, så derfor kom der flere variationer på et stykke. For at tage dem i kronologisk rækkefølge skal de ses bagfra. Altså de første er de sidste jeg har lavet. Nogle af billerne er også blevet lidt rystet, men jeg tror det kommer når jeg går for tæt på, og glemmer at lave en finindstilling, så jeg håber i kan se dem alligevel.

8 kommentarer:

 1. Wauw wauw wauw wauw wauw og wauw ...
  Håber dine meget smukke prøvestykker får lov til at være mere end prøv...
  De er virkelig flotte :O)
  knus♥

  SvarSlet
 2. wow hold da helt op mand...de er flotte..og så i min ynglingsfarve lilla....du må da syet dem alle sammen til en quilt når du er færdig med prøvekludene :-)
  Jeg må vist også se at få klargjort til en hel masse prøveklude, sådan som du har gjort...skal bare lige have nogle tæppe færdige først :-)
  Tak fordi jeg måtte se dine flotte prøver :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er der mange smukke, Camilla. Du har godt nok hurtigt fået det lært! Nogle af de nederste og nogle af de øverste er mine favoritter :-). Nu kan jeg ikke helt huske, om det var bøger eller film, du havde indkøbt for at lære teknikkerne, men har de været en god investering? Kan du anbefale dette?

  SvarSlet
 4. Hvor er der mange smukke, Camilla. Du har godt nok hurtigt fået det lært! Nogle af de nederste og nogle af de øverste er mine favoritter :-). Nu kan jeg ikke helt huske, om det var bøger eller film, du havde indkøbt for at lære teknikkerne, men har de været en god investering? Kan du anbefale dette?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er DVD'er fra Patsy Thompson Design. Jeg har bestilt dem hos The Cotton Patch i england. Jeg kan varmt anbefale dem. Du kan prøve at gå ind på hendes hjemmeside og se nogle smagsprøver fra hendes DVD'er. For mig har det været en god idé at lære det på den her måde, og jeg syntes hun er en fremragende instruktør. Hvis du gerne vil lære maskinquiltning, kan jeg kun sige - Prøv det.

   Slet
 5. Hold op hvor er jeg bare imponeret. Det ser super godt ud og giver mig vildt meget lyst til at tage mig sammen og prøve at lære at quilte på maskinen.
  Hvoor store er dine prøvelapper?

  SvarSlet
  Svar
  1. Stykkerne er det samme som en A4 side. Du kan downloade design gratis fra Patsy Thompson Designs. :-)

   Slet
 6. Hold da op du er sørme blevet skrap til det lynhurtigt må jeg sige. flot

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar. Det er altid hyggeligt at læse dem.