onsdag den 22. februar 2012

Tusind tak til jer alleDisse blomster er til jer læsere der skrev så flotte, inspirerende og søde kommentarer igår til mine prøvestykker. Tusind tak!

Det har virkelig åbnet op for en hel ny verden og en helt ny måde at håndtere min blog.

Kommentarer I giver kan virkelig sætte en masse tanker og følelser igang hos mig, eller måske enda inspirerer til et nyt indlæg som dette er et fremragende eksempel på.

Det at have faste læsere på sin blog gør, at jeg tænker mere og seriøst over, hvad jeg skriver og hvad jeg kan tillade mig at skrive.

Dette er ment absolut positivt, da det ellers let kan give et rodet, useriøst og syntes jeg, uinteressant indhold. Jeg kan bare se i nogle af de første indlæg jeg har skrevet, hvor jeg primært bare lagde nogle knap så gode billeder op, og næsten ikke noget tekst. Det er da lidt kedeligt ik ? Så jeg syntes at jeg nyder at blogge mere nu, end jeg gjorde før.

Men igen, det kan da godt være det bare er mig, der tænker sådan :)

PS: Hvis du har stillet mig et spørgsmål igår, og ikke har set hvad jeg har svaret kommer lige en opsummering. Prøvestykkerne har jeg skåret eller klippet så det passer med en A4-side.

Jeg har købt DVD'er fra Patsy Thompson . Jeg har så godt nok bestilt dem fra cottonpatch.co.uk da jeg ikke ville risikere at skulle betale told, og prisen er stort set den samme. Jeg kan varmt anbefale disse DVD'er, og jeg har lært virkelig meget af dem. Så hvis du har mod på at lære maskin quiltning så kan jeg kun sige - Prøv dem. Du kan også gå ind på linket til Patsy´s hjemmeside, og se små videoklip af indholdet fra DVD'erne. Det er da smart.

2 kommentarer:

 1. Hej Camilla ... Jeg læser din blog hver eneste dag ... Jeg er så spændt på, hvad du NU har fundet på...

  Hilsen Pia

  SvarSlet
 2. Hej Camilla. Jeg læser også din blog hver (undtagen når hr. Fibro er på besøg) - det er desværre ikke alle gange, jeg lige får skrevet en kommentar..
  Men jeg synes du laver nogen helt fantastiske ting - nærmest kunstværker.
  Det er super inspirerende.
  Kh hanne

  SvarSlet

Tak fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar. Det er altid hyggeligt at læse dem.