onsdag den 8. februar 2012

Jeg har forelsket mig i Feather designet. På Patsy Thompson's hjemmeside kan man downloade gratis quilte mønstre som hun viser i hendes DVD hvordan man gør. Jeg har godt nok ikke DVD'en endnu (den er bestilt), men derfor kan jeg jo godt øve mig lidt.

Her har jeg leget med en freeform basic feather, og "hyperquiltet" den. Dvs. overquiltet i forskellige farver. Jeg måtte bare lige prøve, så farvevalget er ikke optimalt, det burde være mere tone-i-tone og en enkelt kontrast farve som highlighter.

Men Rom blev jo heller ikke bygget på én dag, så jeg kan vel heller ikke forvente, at min quiltning er perfekt endnu.

Her har jeg leget lidt med lyset i programmet "Lightartist".
Det er samme billede som det første.

4 kommentarer:

 1. Åh hvor smukt..jeg er også feather forelsket - simpelthen noget af det smukkeste man kan quilte... skønt at se du bare kaster dig ud i det og øver på livet løs. Sidder også og tænker på hvordan min bali braid quilt skal quiltes..tænker måske noget feather agtigt i de 8 baner og i borterne? Kunne da være mega flot :-) Også en spændende lys effekt i billedbehandlingsprogrammet....minder mig om mine gamle dage som Paint shop pro entusiast...der lavede jeg masser af digital grafik - rigtigt sjovt med psp tubes..kender du det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej Helle det kender jeg ikke. Det må jeg hellere lige kigge på.

   Slet
 2. Hvor ser det flot ud Camilla! Blev du glad for bogen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Pia. Ja bogen er rigtig god, med masser af idéer i gode størrelser. Jeg mangler bare at finde ud af, hvordan jeg kan bruge alle disse idéer :>

   Slet

Tak fordi du giver dig tid til at skrive en kommentar. Det er altid hyggeligt at læse dem.